• decembrie

  12

  2019
 • 337
 • 0
Termosemineu pe lemne

Termosemineu pe lemne

Un termosemineu pe lemne este varianta optima care imbina eleganta cu necesarul de caldura al unei incaperi si asigura tot confortul necesar. Este varianta optima prin care o incapere poate fi incalzita in timp ce pastreaza si un aspect vizual interesant.

Puteti vizitati si: seminee caramida si seminee pe lemne tip centrala pret.

 

Termosemineu pe lemne – Ce este si cum functioneaza

 

Un termosemineu pe lemne pentru centrala este un termosemineu produs din otel care are un circuit de apa calda si care incalzeste agentul termic pentru a asigura caldura necesara pentru anumite suprafete.

 

Termosemineu pe lemne – Cele mai bune termoseminee pentru centrala

 

In gama termosemineu lemne se regasesc produsele de la Seminee Expert care sunt reprezentate de termoseminee de tipul centrala extrem de performante. Eficienta acestor produse depaseste 80 de procente si poate ajunge chiar si pana la 90 de procente in unele cazuri.

Un astfel de focar este izolat pe interior si pe exterior si functioneaza cu ardere curata si dubla conbustie. Fiecare astfel de focar este dotat cu serpentina pentur racire care functioneaza intre 1.5 si 3 bari la presiune de lucru. In plus, focarul este dotat cu geam dublu, permitand efectul dorit. Accesati si focare samota.

 

Termosemineu pe lemne – Avantaje termoseminee Expert

 

Semineele Expert au focarele confectionate din otel masiv de pana la 5 mm grosime, care in interior sunt captusise cu samota acumulatoare de dimensiuni mari.

Aceasta samota este un material termoizolator care permite cresterea temperaturii din interior la mai bine de 600 de grade. In momentul evacuarii aerul nu este mai fierbinte de maxim 270 de grade, comparativ cu alte produse similare si acesta este de altfel si unul dintre cele mai importante avantaje. Puteti vizita si: seminee electrice incorporabile pentru perete sau colt in Bucuresti.

 

Termosemineu pe lemne – Avantajele termosemineelor de tip Hajduk

 

Din aceasta gama poti cumpara fie un termosemineu clasic fie un termosemineu pe colt care sa se poata integra cu foarte mare usurinta in orice spatiu. Termosemineele din aceasta categorie sunt grele, ajungand pana la 380 kg.

Datorita faptului ca aerul cald circula intr-un mod unic prin focar ar si datorita temperaturilor ridicate, aceste termoseminee dezvolta fenomenul de postcombustie si de gazeificare, ajungand la un randament ce poate depasi 85%, si oferind o autonomie mare, de pana la 9 ore. Accesati si focare seminee fonta 

 

Termosemineu pe lemne – Alegerea unui termosemineu centrala

 

Exista mai multe modele de termosemineu de vanzare iar utilizatorul va trebui sa il aleaga pe cel care i se potriveste cel mai bine, in functie de dimensiunea spatiului de incalzit si de combustibilul utilizat.

Atunci cand nu stii cum sa alegi semineul potrivit pentru casa ta poti cere sfatul specialistilor din magazinul in care ai identificat produsul dorit si vei obtine toate informatiile necesare.

 

Termosemineu pe lemne – Cine se ocupa de montaj

 

In momentul in care cimperi un semineu vei descoperi ca firma care il comercializeaza, de cele mai multe ori asigura si montajul semineului astfel incat tu doar sa te bucuri de avantajele pe care produsul ti le ofera. Tot ce trebuie sa faci este sa soliciti aceste servicii si sa stabilesti cand sa aiba loc montajul. Puteti vizita si: seminee pe gaz metan si natural pentru case si apartamente.

 

Termosemineu pe lemne – Solutia salvatoare pentru cazul in care locuiesti intr-o zona in care nu ai acces la gaze

 

Cei care se intreaba daca ar trebui sa aleaga termosemineu sau centrala pentru ca au nevoie de estetica si functionalitate simultan, ar trebui sa ia in calcul un termosemineu tip centrala pentru ca acesta are mai mult decat un rol decorativ.

Un astfel de semineu va functiona similar cu o centrala si are la baza o gama variata de combustibili in functie de ceea ce prefera utilizatorii. Pentru persoanele care nu sunt racordate la reteaua de gaza, un astfel de termosemineu de tio centrala este o alternativa eficienta pentru sistemele clasice de incalzire.

Vizitati si sobe fonta rustice pe lemne

 

Termosemineu pe lemne – Un plus in zona de design

 

Tehnologia iti permite sa cumperi inclusiv un semineu cu tiraj fortat care sa iti asigure toata caldura de care ai nevoie. Indiferent de tipul de termosemineu pe lemne pentru care optezi, acesta va pune in valoare designul incaperii.

Un termosemineu pe lemne ofera pe langa randament si economie si un loc in care sa te bucuri de timpul liberi cu prietenii si in care sa petreci sarbatori de poveste. Cu siguranta in fata unui semineu vei reusi sa te relaxezi si sa socializezi in voie, mult mai usor decat in fata unei centrale.

 

Termosemineu pe lemne – Performanta este foarte importanta

 

In momentul in care discutam despre un termosemineul pe lemne care aduce performanta este vorba despre o instalatie care iti va asigura o eficienta calorica mai mare de 80 de procente si poate ajunge chiar si pana la 90 de procente. Dubla combustie si arderea curata, otelul rezistent si masiv, autonomia ridicata de maxim 9 ore, sunt unele dintre cele mai importante avantaje aduse de un termosemineu pe lemne.

In plus, daca optezi pentru un termosemineu pe lemne performant, temperatura sa nu va fi mai amre de 270 de grade ceea ce reprezinta un avantaj puternic deoarece se va simti clar diferenta in ceea ce priveste confortul. Materialul izolator creste temperatura din semineu.

 

Termosemineu pe lemne – Termosemineu vs centrala pe lemne

 

Aceasta comparatie intre termosemineu pe lemne si centrala pe lemne este facuta din ce in ce mai des deoarece utilzatorii vor sa aleaga cea mai buna solutie care sa ii avantajeze. Nu este nimic gresit in a compara variantele disponibile iar un termosemineu pe lemne ofera urmatoarele avantaje raportat la o centrala:

 • Impactul vizual este cu siguranta mai bun;
 • Pot fi utilizate mai multe tipuri de combustibil iar atunci cand focarul este de dimensiuni mari pot fi introdusi chiar si mici busteni pentru un efect mai bun;
 • Randamentul oferit este mai mare sau egal cu cel al unei centrale pe lemne;
 • Semineul este usor de intretinut si de curatat;
 • Functioneaza chiar si cu tiraj fortat asa cum se intampla in cazul centralelor;
 • Ofera confort termic si asigura circularea aerului in interiorul casei.

Tot ce trebuie sa faca o persoana care isi doreste un termosemineu pe lemne este ca aleaga produsul corect raportat la necesitatile spatiului si la dimensiunile acestuia, astfel incat sa poata oferi nivelul de confort dorit.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “termosemineu pe lemne“, “termosemineu lemne“, “termosemineu pe colt” sau “termosemineu centrala“, “termosemineu de vanzare“, “termosemineu montaj“, “termosemineu sau centrala“, “termosemineu tip centrala“, “termosemineu tip centrala 25 kw sab25“, “termosemineu tiraj fortat“, “termosemineu vs centrala pe lemne“.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

Categories

© Copyright 2020 Semineulcasei.ro site realizat si optimizat de OUTCAVE SOLUTIONS