contact@semineulcasei.ro

Cosuri de fum ceramice – Pe site-ul nostru poti gasi cosuri de fum ceramice si sisteme de evacuare a fumului care au fost fabricate in Germania si care provin de la unul dintre cei mai buni producatori renumiti din Europa, mai exact de la Tona.

Aceasta companie are o experienta vasta si a debutat initial ca o afacere de familie ce avea ca si scop principal implementarea sistemelor ceramice pentru fum si dezvoltarea acestora. Este important ca instalarea unui cos ceramic sa se faca in mod corespunzator, iar Tona produce clee mai moderne sisteme de evacuare care au dimensiuni si forme diferite.

Puteti accesa si semineu pe lemne sau semineu gaz.

 

Cosuri de fum ceramice – Elemente componente

 

Gama de cosuri ceramice de fum contine mai multe elemnte componente care sunt implicate in procesul de montare, dupa cum urmeaza:

 • Tub din samota;
 • Manta din beton;
 • Vata minerala;
 • Sistem de prindere su colector pentru condens;
 • Colector pentru condens inclus in ansamblul cosurilorr;
 • Racord pentru vizitare cu usita;
 • Chit pentru ceramica;
 • Capac pentru usita de vizitare;
 • Usita pentru curatare;
 • Racord pentru usita de vizitare;
 • Placa pentru acoperirel
 • Con pentru evacuare;
 • Elemente de fixare ale placii de acoperire;
 • Racord special pentru fum la 90 de grade.

Toate aceste elemente joaca un rol esential in procesul de montaj al cosului de fum si de aceea sunt incluse in pachet astfel incat montarea sa se realizeze corespunzator. Aceste elemente ceramice pentru cosuri de fum sunt incluse in pretul final.

Puteti accesa si termosemineu pe lemne sau focare seminee.

 

Cosuri de fum ceramice – Tona TEC 6 ml – diam. 160 mm

 

Acest model de cos de fum ceramic este destinat tuturor tipurilor de combustibil si nu este sensibil la umezeala fiind rezistent la condens acid. In plus, ofera un nivel ridicat de siguranta in exploatare, chiar si atunci cand temperatura de lucru este una ridicata.

In plus elimina riscul de aparitie a incendiilor sau a intoxicatiilor cu monxid.  In procesul de constructie cosuri de fum ceramice tipul acesta de cos de fum asigura un montaj rapid si simplu, dar si etanseizarea perfect ofarte usor. Neavand dimensiuni foarte mari asigura totodata si economie de spatiu, durabilitate ridicata si un tiraj optim care ajuta la economia de combustibil. Puteti accesa si soba fonta sau cosuri ceramice.

 

Cosuri de fum ceramice – Tona TEC 6 ml – diam. 180 mm

 

Aceste cosuri de fum ceramice pot functiona pentru orice tip de combustibil, nu sunt deteriorate de umezeala si rezista foarte bine inclusiv la condensul acid. In plus asigura un nivel mare de siguranta in exploatare diminuand riscurile de incendii si intoxicatii cu monoxid.

Avand dimensiuni rezonabile, aceste cosuri de fum fac economie de spatiu. In plus, ajuta si la economia de combustibil datorita tirajului optim. Nivelul de durabilitate ridicat, face ca acest cos de fum sa reziste minim 30 de ani atunci cand este cumparat tot sistemul.

 

Cosuri de fum ceramice – Tona TEC 6 ml – diam. 200 mm

 

Acest cos de fum respecta toate caracteristicile modelului anterior cu siguranta diferenta ca are un diametru mai mare si este desigur potrivit pentru sobele cu un tiraj mai mare.

El vine la pachet la fel ca toate produsele din magazin cu o gama completa de elemente pentru cosuri de fum ceramice, astfel incat sa poti trece cu usurinta direct la montaj imediat ce cosul a ajuns acasa.

 

Cosuri de fum ceramice – Tona TEC 7 ml – diam. 160 mm

 

Acest cos de fum poate fi utilizat pentru toate tipurie de combustibil, rezista bine la condens acid si asigura protecita contra incendiilor diminuand totodata riscul de intoxicatie cu monoxid de carbon.

De asemenea, se monteaza foarte simplu si rapid utilizand tubulatura cu h = 500 – 1000 mm si asigurant etanseizarea foarte buna. In plus, este facuta economie de spatiu cu ajutorul sau pentru ca dimensiuniel exterioare sunt mici. Cosul de fum asigura economie de combustibil datorita tirajului optim.

 

Cosuri de fum ceramice – Tona TEC 7 ml – diam. 180 mm

 

Daca esti interesat de preturi cosuri de fum ceramice, acesta este unul dintre cele mai eficiente cosuri pe care le poti alege datorita versatilitatii sale, pentru ca poate fi adaptat cu usurinta, la fel ca si celelalte modele inclusiv cerintelor speciale. Achizitionarea acestui cos de fum se face pe baza de comanda, iar marfa va fi livrata dupa ce este achitata in totalitate.

 

Cosuri de fum ceramice – Tona TEC 7 ml – diam. 200 mm

 

Aceste cosuri de fum ceramice izolate sunt recomandate pentru orice tip de aplicatie indiferent de combustibilul utilizat.

In plus, vin la pachet cu toate elementele necesare pentru un montaj corespunzator si sunt reprezentative pentru ceea ce inseamna calitate germana, la fel ca si celelalte produse de la tona.

 

Cosuri de fum ceramice – Tona TEC 8 ml – diam. 160 mm

 

Pe langa faptul ca respecta toate specificatiile gamei in ceea ce priveste siguranta, protectia impotriva incendiilor si intoxicatiilor cu monoxid de carbon si rezistenta foarte buna, aceste cosuri de fum ceramice sunt de asemenea, insotite de toate elementele necesare pentru o instalare corecta si pentru o functionare optima. Pachetul include si olane ceramice pentru cosuri de fum.

 

Cosuri de fum ceramice – Tona TEC 8 ml – diam. 180 mm

 

Aceste cosuri de fum vin la fel ca toate produsele din aceasta gama cu specificatiile complete in legatura cu siguranta si utilizarea, avand aceeasi garantie extinsa de 30 de ani.

Pentru a te asigura ca produsul instalat functioneaza in parametrii, specialistii recomanda ca montajul sa fie facut de experti care au mai lucrat cu astfel de sisteme.

 

Cosuri de fum ceramice – Tona TEC 8 ml – diam. 200 mm

 

Cosurile de fum din gama Tona au specificatii similare, ceea ce difera fiind capacitatea de evacuare si caracteristicile constructive. In cazul in care este cumparat pachetul complet de la Tona care include si toate accesoriile, atunci compania care comercializeaza cosul de fum acorda garantia de 30 de ani de utilizare.

La montaj trebuie sa fie luate toate masurile care sunt necesare pentru ca produsul sa fie asigurat static in conformitate cu zona climatica si cu seismicitatea amplasamentului. De asemenea, se va tine cont si de legislatia existenta.

 

Cosuri de fum ceramice – unde pot gasi cosuri de fum?

 

Cosurile de fum ceramice pot fi gasite si comandate oriunde. Acest lucru inseamna ca atunci cand cauti cosuri de fum ceramice Timisoara, vei putea comanda si vei primi cosurile acasa alaturi de toate celelalte produse comandate.

Oferta primita este valabila timp de 30 de zile din momentul in care a fost emisa iar termenul in care produsele vor fi livrate este de 5 zile lucratoare din momentul in care plata a fost facuta, tinand cont de stoc.

 

Cosuri de fum ceramice – cum aflii cele mai bune pareri despre cosurile de fum?

 

Daca vrei sa aflii pareri ale altor utilizatori cu privire la cosurile de fum, tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe Google cosuri de fum ceramice forum si cosuri de fum ceramice pareri, si cu siguranta vei gasi mai multe forumuri de specialitate si informatii utile cu privire la cele mai recomandate cosuri de fum pe care le poti utiliza pentru nevoile tale specifice.

 

Cosuri de fum ceramice – unde si cum gasesti montaj?

 

In momentul in care esti interesat de montajul cosurilor de fum, poti cauta cosuri de fum ceramice montaj si montaj cosuri de fum ceramice, iar informatiile pe care le vei gasi te vor duce la cele mai bune servicii de montaj.

Toate cosurile de fum comercializate prin recomandarile noastre pot fi insotite si de servicii de montaj la cerere astfel incat normele impuse de garantie sa fie respectate in totalitate.

 

Cosuri de fum ceramice – avantajele cosurilor de fum de la Tona

 

Cosurile de fum ceramice vin cu o serie de avantaje importante care merita mentionate. Cosurile de fum sunt fabricate, testate si certificate in Germania si au garantia de 30 de ani atunci cand este cumparat sistemul complet. In plus, cosurile de fum au greutate mica si rezistenta foarte mare, greutatea fiind de aproximativ 80 kg pe mililitru. Cosurile de fum au mantale Katerstrop care au fost special cpncepute pentru casele pasive. In plus, racordul de fum este fabricat dintr-un singur element.

Cosurile vin insotite de doua tipuri de chit ceramic, unul care poate fi preparat pe santier si altul care vine in tub siliconic. Racordurile de fum pot sa fie montate si ulterior, tinand cont de nevoile specifice ale instalatiei. Racordurile de fum pot fi echipate cu elemente pentru reductie metalica din fabrica. Diametrul standard este cuprins intre dimensiunile de 80 si 300 mm.

Toate aceste avantaje fac ca Tona sa fie unul dintre cei mai apreciati si cautati producatori de cosuri de fum din Europa.

Pentru a gasi cele mai bune preturi pentru cosuri de fum ceramice tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe internet cosuri de fum ceramice pret, cosuri de fum ceramice effe2 pret, pret cosuri de fum ceramice, olane ceramice pentru cosuri de fum pret, dedeman cosuri de fum ceramice si cosuri de fum ceramice preturi.

COMERCIALIZAM COSURI DIN CERAMICA

© Copyright 2020 Semineulcasei.ro site realizat si optimizat de OUTCAVE SOLUTIONS